Direct bellen: +31 416 273 567

Adres

Gasthuisstraat 140

5171 GJ Kaatsheuvel

Stuur een e-mail Download brochure

Veelgestelde vragen

Hoe ver is het naar de Efteling?

Het is maar 500 meter lopen naar de Efteling. Je kunt de auto gewoon gratis bij ons laten staan.

Hebben jullie parkeerruimte?

Ja, je kunt naast ons Hotel parkeren op de eigen parking.

Gelieve niet in de gasthuisstraat te parkeren. Onze hotel- en supermarkt parkeerplaats is namelijk beveiligd met cameratoezicht en een hekwerk, dat na 23 uur op slot gaat. Uw auto staat dus veilig en u kunt op uw aanreisdag al eerder komen en gratis parkeren. U loopt in 7 minuten naar de Efteling.

Hebben jullie ook nog andere arrangementen?

Wij hebben de Efteling arrangementen maar we hebben ook tickets voor de Beekse bergen dus op verzoek stellen we graag een reis op maat samen. Mail ons gerust op [email protected]

Kan ik bij jullie ook losse Efteling kaarten kopen?

Helaas verkopen wij enkel tickets in onze arrangementen! Maar, bij de entree van de Efteling kan je ze gemakkelijk kopen!

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken kan vanaf 16:00 uur maar als je eerder komt, geen probleem. Je kunt je bagage dan bij ons kwijt en zo aan je dagprogramma beginnen. Met geluk is jouw kamer al klaar en kun je er eerder terecht. Dat laten we dan ook direct weten.

Kan ik annuleren?

Als je onze “betaal nu & bespaar geld” tarief hebt geboekt, kun je niet annuleren. Wij hebben dan namelijk al jouw vooruitbetaling ontvangen, daarvoor krijg je de laagste prijs. Met ons flextarief is het nog mogelijk om 24 uur van te voren kostenloos te annuleren. Dat noemen we nog eens flexibel.

Wat is eigenlijk het verschil tussen Hotel de Kroon en het GuestHouse Hotel?

Hotel de Kroon is een kleiner hotel net iets meer middenklasse dan het GuestHouse Hotel, waar de kamers groter zijn. Hotel de Kroon heeft geen restaurant maar alle gasten van de Kroon zijn van harte welkom in GuestHouse Kitchen. Met de kamerprijzen is Hotel de Kroon net even goedkoper, zo rond de 10-15%.

Neem contact met ons op