Efteling arrangement voor de echte liefhebbers!

Wij denken graag met onze gasten mee. De meeste gasten verblijven bij ons vanwege de ideale ligging ten opzichte van het geliefde attractiepark de Efteling. Om die combinatie nog aantrekkelijker te maken, hebben we diverse Efteling arrangement hotel pakketten samengesteld. Hierdoor wordt je verblijf bij Hotel de Kroon nog aangenamer, want je hoeft ter plaatse niks meer te regelen.

Efteling arrangement hotel

Als je gebruik wil maken van een Efteling arrangement, kun je kiezen uit 4 verschillende mogelijkheden:

  • Efteling Package Small: voor jouw korte Efteling avontuur! Verblijf 1 nacht met 1 dag parkentree! In dit Efteling arrangement blijf je 1 nacht in het kamertype van je keuze, heb je 1 dag toegang tot de Efteling en het uitgebreide ontbijt is natuurlijk inbegrepen.
  • Efteling Package Medium: verblijf kort en geniet langer! Met 1 nacht in een kamer naar keuze en 2 dagen parkentree, geniet je maximaal van jouw Efteling uitstapje. Natuurlijk is het ontbijt inbegrepen. Daarnaast bespaar je op de parkeerkosten want je wandelt in 7 minuten naar de hoofdingang van de Efteling.
  • Efteling Package Large: neem de tijd om uitgebreid te genieten! Met 2 nachten en 1 dag Efteling heb je met het gezin tijd genoeg om naast je parkbezoek ook andere bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Bij dit Efteling arrangement hotel zijn 2 nachten, 2 ontbijtjes en 1 dag entree inbegrepen.
  • Efteling Package Extra Large: het beste van 2 werelden, 2 nachten verblijf in hotel de Kroon en 2 dagen entree voor het leukste attractiepark van Nederland. Dubbel verblijf betekent dubbel plezier! Twee keer genieten van het heerlijke ontbijtbuffet is inbegrepen, waarna je 2 dagen vol energie het geweldige attractiepark bezoekt.


RESERVEER DIRECT

Voor alle arrangementen geldt dat je kinderen tot en met 3 jaar niet mee hoeft te tellen, zij verblijven gratis. Is dat even fijn geregeld!

Efteling arrangement

Wil je gebruik maken van één van bovengenoemde Efteling arrangement hotel packages? Dan vernemen we dat graag al bij de reservering. Mocht je twijfelen of wil je graag wat meer toelichting, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze geboren en getogen Efteling-kenners kunnen je alles over het attractiepark vertellen!