Efteling met overnachting

Een bezoek aan de Efteling met overnachting bij Hotel de Kroon, hoe geweldig is dat? Na een hele gezellige dag in het attractiepark, hoef je niet meer vermoeid achteraan te sluiten bij de parkeerplaats op weg naar de uitgang. Of nog erger: in de file terecht te komen. Je parkeert je auto op de parkeerplaats bij Hotel de Kroon Kaatsheuvel, hét GuestHouse Economy Hotel, voor een bezoek aan het park! Dromen komen niet alleen uit in de Wereld vol Wonderen, je zult ook versteld staan van dit geweldige hotel op loopafstand van de Efteling!

Hotel de Kroon en GuestHouse hotel

Deze twee hotels voor Efteling met overnachting zijn zusjes. Dit betekent dat als je verblijft in Hotel de Kroon, je van alle faciliteiten van het GuestHouse Hotel gebruik mag maken. De hotels liggen in dezelfde straat, slechts op 2 minuten loopafstand van elkaar gelegen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het sfeervolle restaurant en ga lekker een hapje eten in GuestHouse Kitchen. Dat is geopend vanaf 11.00 uur voor koffie met Brabants gebak. Tot aan 21.30 uur kun je genieten van het fijne GuestHouse menu. De kinderen worden natuurlijk niet overgeslagen, zij hebben een eigen Kids Menu. Blijf je liever in Hotel de Kroon? Bestel dan bij de receptie een smakelijke pizza en geniet van een heerlijk avondje ‘thuis’. De bar in de Kroon is elke dag tot 22.00 uur geopend, dus daar kun je fijn napraten onder het genot van een drankje. Maak jij het liever wat later? Kom dan naar het GuestHouse Hotel waar de bar tot 24.00 uur geopend is.

Kies voor Efteling met overnachting

Wist je dat attractiepark de Efteling bijna ieder jaar wel een nieuwe attractie aan het park toevoegt? Soms zijn dit grote trekpleisters, zoals de familieattractie Symbolica, een fantasievol betoverd paleis, of De Baron 1898, waar je met een vrije val recht naar beneden in een tunnel afdaalt. Je moet het maar durven! Maar ook het Sprookjesbos wordt nog regelmatig aangevuld met bewoners, zoals bijvoorbeeld Pinokkio. De wereld van de Efteling blijft je gewoon ieder keer weer verbazen, daar wil je toch niks van missen? Reserveer je verblijf in Hotel de Kroon en geniet van Efteling met overnachting, vlakbij het enige attractiepark waar sprookjes nog echt bestaan!