Geweldig verblijf in hotel Kaatsheuvel

Je hebt er lang naar uitgekeken, maar eindelijk is het zover: een weekendje ertussenuit met verblijf bij hotel in Kaatsheuvel! De prachtige Brabantse omgeving is al een feestje op zich, er is zo veel te doen in de buurt! Maar het bezoek aan attractiepark de Efteling is toch wel waar het om draait dit weekend. Wat geweldig dat de ingang van het park op slechts 7 minuten wandelen van je verwijderd is! Geen parkeerkosten of file na afloop van een dagje pretpark, bij ons parkeer je de auto het hele verblijf gewoon gratis, mooi meegenomen toch?!

Hotels omgeving Kaatsheuvel

Vanzelfsprekend zijn er meerdere overnachtingsmogelijkheden en hotels in omgeving Kaatsheuvel. Hotel de Kroon is qua ligging en faciliteiten een pareltje dat je ontdekt moet hebben. Naast de ideale ligging, biedt het nog veel meer pluspunten! De kamers zijn netjes en ruim, met comfortabele bedden die een goede nachtrust garanderen. Er zijn kamers voor 1 en 2 personen, de meerderheid van de kamers zijn echter geschikt voor 4 personen. Deze familiekamers beschikken standaard over 2 tweepersoonsbedden, maar we hebben ook een paar kamers met stapelbed en een tweepersoonsbed. Waar je in menige accommodatie tegen een probleem aanloopt met een gezin met 3 kinderen, hebben wij kamers die geschikt zijn voor 5 personen. Deze kamers beschikken over 2 tweepersoonsbedden met tevens genoeg ruimte voor de plaatsing van een volwaardig extra bed. De inrichting is fris en modern, het personeel uiterst vriendelijk. Het Hotel de Kroon biedt voor ieder wat wils. Een verblijf in hotel Kaatsheuvel is echt een aanrader!

Hotel Kaatsheuvel voor het hele gezin

In hotels omgeving Kaatsheuvel kun je heerlijk met je gezin samenzijn en een hele dag plezier hebben in het beroemde Efteling attractiepark. Voor je op pad gaat in de ochtend, geniet je van een uitgebreid ontbijt, met knapperige verse broodjes. De broodjes worden geleverd door de bakker aan de overkant, het kan niet verser op je bord terechtkomen! ’s Avonds schuif je aan in het gezellige restaurant van het bijbehorende GuestHouse Hotel. Leuk om te weten: gedurende het hele verblijf zijn koffie en thee gratis! Ben je dus op zoek naar hotels in omgeving Kaatsheuvel? Kies dan voor hotel de Kroon en je hebt gegarandeerd een geweldige tijd!