WELKOM BIJ HOTEL DE KROON

Een gezellig en comfortabel hotel op loopafstand van de Efteling. Een goed bed, een heerlijk ontbijt en een speelruimte voor de kids, wat wil je nog meer? Wil je alle faciliteiten van het nabijgelegen GuestHouse Hotel (40 meter) gebruiken? Natuurlijk mag dat! Oh ja, gratis parkeren op 1 van onze parkeerterreinen en gratis koffie en thee gedurende jouw hele verblijf!

Kom je lekker een hapje eten in GuestHouse Kitchen?! Blijf je liever in Hotel de Kroon? Bestel dan een pizza bij de receptie en geniet van een heerlijk avondje de Kroon. De bar in de Kroon is elke dag tot 22.00uur open, maak jij het liever wat later? Kom dan gezellig naar het GuestHouse Hotel waar de bar tot 24.00uur geopend is.

Onze faciliteiten

Lobby & Bar

In onze gezellige lobby & kleine bar staat de koffie de hele dag gratis voor je klaar. Plof lekker neer, kijk TV of speel een spelletje met de hele familie. Met 4 bieren op de tap en heerlijke wijnen in de koeling kom je de avond vast wel door. Inchecken kan vanaf 16:00 uur en natuurlijk is dan ook onze bar geopend.

Om 22.00 uur sluit de bar en de receptie in de Kroon maar ben je nog niet klaar voor je bed? Dan loop je toch even naar het GuestHouse Hotel waar de bar tot 24.00 uur geopend is.

Speelkamer

Ontspanning voor het hele gezin! Speciaal voor de kids is er een leuke grote speelkamer met tafelvoetbal en air-hockey. Terwijl jij rustig wakker wordt kunnen zij zich alvast uitleven.

En verder...

Natuurlijk heb je als gast van Hotel de Kroon een streepje voor, je mag namelijk van alle onderstaande faciliteiten gebruik maken van het GuestHouse Hotel. Het is maar 50 meter lopen!

De faciliteiten van GuestHouse hotel

YOUR Garden

In de stad, een dorp of in een flatgebouw. Iedereen wil even naar buiten kunnen en dat kan bij GuestHouse Hotel dus ook! In onze tuin heb je altijd dat buitengevoel te pakken. En er valt altijd iets te ontdekken! Relaxen, tuinieren of actief? Alles kan!

YOUR living

Een GuestHouse zonder Livingroom is als een kamer zonder bed. Natuurlijk hebben we een lekkere plek om je boek te lezen, samen te komen en andere GuestHouseGuests te ontmoeten.
Een drankje aan de bar of nog even lekker napraten over de leuke dag? Dat doe je in YOUR Living!

Op ons interactieve scherm ontdek je wat de omgeving je allemaal te bieden heeft!
In YOUR Living kun je niet uitgebreid eten maar wel kleine hapjes en pizza slices bestellen, die
worden geleverd vanuit GuestHouse Kitchen

Bijeenkomsten

Iets te vieren, te bespreken of even een plek voor een groepje Guests nodig? Daar hebben we wel een paar ruimtes voor. Het is net alsof je aan de eettafel zit te vergaderen.

Bekijk onze zakelijke mogelijkheden

YOUR Playground

Voor kids is een kleine speelruimte in de Living en buiten in de garden een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de oudere kinderen maar natuurlijk ook de volwassenen zijn er veel leuke spellen te vinden op de daktuin zoals tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en poolbiljart. Vervelen? Dat woord kennen we niet. En beste ouders en opa’s en oma’s; spelen houdt je ook jong!

Goed om te weten...

Achter en naast ons hotel kun je gratis parkeren, of op de beveiligde parking van het GuestHouse Hotel. Het is maar 475 meter naar de Efteling dus je kan de auto lekker laten staan. Let op, gelieve niet te parkeren in de Gasthuisstraat, we vragen je vriendelijk gebruik te maken van de parkings van de hotels.

Check-in is mogelijk vanaf 16.00 uur. Je bent natuurlijk al wel welkom om alvast de auto bij het hotel te parkeren en na je Efteling bezoek in te checken.

Check-out is mogelijk tot 11.00 uur. Wij vinden het ook geen probleem als de auto nog een dagje blijft staan.