Team Kitchen

Onder leiding van onze Chef Roger en Sous Chef Mark staan onze koks, afwassers en pizzakoks klaar om de lekkerste dingen voor je te maken. Van heerlijke salade tot een snelle tosti en een pittige pizza of een geweldig culinair 3 gangen menu. Alles wordt vers en met liefde bereid. En onze afwassers zijn echt wel het belangrijkste want zonder hen geen schoon bord!

Team Bediening

Rob, onze Food & Beverage Manager,  is maar een geluksvogel! Het grootste team met maar liefst 3 supervisors (Isola, Marielle en Wesley) en maar liefst 25 superleuke teamleden die allemaal 1 ding gemeen hebben. De oprechte glimlach! De mix van ervaring en jong enthousiasme past precies en of je nu een fristi of een mooi glas wijn besteld, we komen het met net zoveel plezier naar je brengen! Van onze ontbijt vroege vogels tot onze diner en bar nachtbrakers, we staan de hele dag voor je klaar!

Team Front Office

Christianne noemen we ook wel de “directrice van de eerste indruk”. Want bij haar team en supervisor Mitch komen toch maar mooi al onze gasten als eerste langs. Onze technische dienst Max zorgt dat alles werkt in en rond het hotel en de algemene dienst is bij het vinden van een stofje op een hanglamp bijna een week chagrijnig. Kortom, ook in dit team ligt de lat superhoog!

Team Kantoortijgers

Met eindbaas Coen, HR en Finance manager Marieke en Commerciele tijgers Berit en Tjitske kunnen alle teams zich concentreren op de echte gastgerichtheid.