Restaurant Kaatsheuvel

Na een volle, actieve dag, rammelt je buik ’s avonds vast en zeker! In GuestHouse Kitchen weten we daar wel raad mee! Laat je verrassen door de creaties van onze koks. We hebben een vaste kaart in combinatie met wisselende menu’s. De bediening stelt je graag op de hoogte van de dagschotel. Je kunt bij GuestHouse Kitchen lunchen en dineren. Voor de lunch hebben we in restaurant Kaatsheuvel volop keuze uit broodjes en salades. Tip: houdt wat ruimte over voor een geurige kop koffie met ons inmiddels beroemde zelfgemaakte gebak. We hebben in dit restaurant in de buurt van Kaatsheuvel voor de kleinere gasten een speciale kids menukaart, zodat ze zelf kunnen uitkiezen wat ze lekker vinden. Komen ze er niet uit? Voor de fijnproevers maken we de porties van de menukaart wat kleiner, geen punt! Na het eten kunnen de kinderen even ‘chillen’, met onze ijzersterke Wifi komt dat helemaal goed.

Restaurant in de buurt van Kaatsheuvel

Het restaurant Kaatsheuvel in het GuestHouse Hotel zal alleen al vanwege de inrichting in de smaak vallen! Zie de kok de lekkerste gerechten maken in de grote open keuken en neem plaats aan een van de lange familietafels. Of geniet wat knusser, op een van de comfortabele banken met hoge rugleuning. Ben je uit met vrienden, dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar één van de hoge, stoere bartafels. De styling is helemaal af, met buizen zichtbaar aan het plafond voor een industriële knipoog en fleurig behang met palmboombladeren. Dat is de setting waarin je kunt genieten van een kop koffie met daarbij een stuk huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch met verse broodjes en een diner met verrassende combinaties; dit restaurant in de buurt van Kaatsheuvel heeft het allemaal!

Perfecte afsluiting

Het restaurant Kaatsheuvel biedt de gasten van Hotel de Kroon de perfecte afsluiting na een lange, maar ongelofelijk gezellige dag in het attractiepark de Efteling. Het park staat bekend om het mooi aangelegde groen en de verzorgde wandelpaden. Na zo’n hele dag wandelen, wil je niets liever dan ontspanning! Gelukkig heerst er in dit restaurant in de buurt van Kaatsheuvel een hele relaxte sfeer. Schuif dus lekker aan, om daarna uit te rusten in de comfortabele bedden van Hotel de Kroon. Wat een ideale combinatie!