Uit eten Kaatsheuvel bij GuestHouse Kitchen

Ben je op zoek naar een keer wat anders voor uit eten in Kaatsheuvel of lunchen Kaatsheuvel? Kom dan eens de heerlijke gerechten van GuestHouse Kitchen proeven. We bieden een combinatie van een vaste kaart met wisselende menu’s. Op de schermen in het restaurant zie je de specialiteit van de dag. Je hebt de mogelijkheid om zelf je 3-gangenmenu samen te stellen. Vind je het lastig om te kiezen? Ga dan met het hele gezelschap voor de ‘Shared Dining’ optie. Dit is een combinatie van 3 of zelfs 4 voor-, hoofd-, en nagerechten, zodat je alles kunt proberen wat onze chef in petto heeft! Of trek je eigen plan en kies van de kaart een van de gerechten voor fijnproevers. Vanzelfsprekend zijn er ook vegetarisch mogelijkheden. Mocht je een allergie voor bepaalde etenswaren hebben, geef het dan op tijd aan zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Heerlijk lunchen in Kaatsheuvel

Van 11.00 – 17.00 uur kun je smakelijk lunchen in Kaatsheuvel bij het GuestHouse Hotel. Lekkere soepen, knapperig vers brood en frisse salades, loopt het water je al in de mond? De klassiekers zoals een tosti, croque monsieur of een vitello tonnato ontbreken natuurlijk niet op het menu. Dit wordt aangevuld met originele gerechten waar onze kok zijn handen niet voor omdraait. Laat je verrassen en ga bij GuestHouse Kitchen uit eten in Kaatsheuvel! Heeft een dagje Efteling je al je energie gekost? Bestel dan een pizza bij de receptie of aan de bar, welke vervolgens wordt bezorgd in je kamer, de lounge of bar van hotel de Kroon. Op sommige momenten is dat gewoon dé oplossing!

Wist je dat GuestHouse Kitchen ook een bezorgservice heeft? Laat de lekkerste belegde broodjes bij je thuis, op kantoor of op je hotelkamer bezorgen!

Met kinderen uit eten in Kaatsheuvel

Voor de kleinsten is uit eten en lunchen in Kaatsheuvel ook een groot feest. We hebben een speciale kids menukaart voor de kinderen tot en met 10 jaar. Lastig, kinderen meenemen naar een restaurant? Nou, bij ons niet! We vermaken ze met een leuke kleurplaat en natuurlijk zijn er kinderstoelen aanwezig. Soms duurt een diner wel iets té lang voor de kids, zeker als de ouders uitgebreid de tijd willen nemen voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Dan mogen de kinderen even een kijkje nemen bij de kinderhoek op de eerste verdieping, met spelletjes, kussens en goede Wifi. Bij GuestHouse Kitchen zijn we de moeilijkste niet, waardoor jong en oud zich al snel bij ons thuis zullen voelen.